Altech lanserar klämringskopplingar. Sveriges främsta varumärke för installationsprodukter inom VS har nu blivit ännu större.

Klämringskopplingar används för att leda och distribuera varmt och kallt vatten i olika vs-installationer som tappvatten, värme- och kylinstallationer. Distribution av vatten är ett känsligt område, installationsprodukter behöver därmed vara av hög kvalitet och typgodkända för just dessa installationer och just det hittar du i sortimentet från Altech.

Altech Klämringskopplingar är typgodkända för montage med kopparrör och PE-X-rör, för användning i distributionsnät med varmt och kallt tappvatten samt för värmeinstallationer.

Klämringskopplingar från Altech har klämring och hus tillverkade helt i mässing. För visuellt synliga installationer finns även förkromade klämringskopplingar.

Produkterna kännetecknas av hög kvalitet och garanterar utmärkt resultat.

Produkterna finns nu i lager hos Sveriges ledande vs-grossist Dahl, med ett åttiotal butiker runt om i landet samt en webbsida där all produktinformation finns samlat på ett och samma ställe.