Altech lanserar radiatorer med integrerat koppel

Enkelt, snabbt och effektivt, det är ledorden för de nya radiatorerna från Altech som levereras komplett med integrerat koppel – dolt monterat i radiatorkroppen. Det är bara att hänga upp radiatorn och ansluta den till det vattenburna värmesystemet.

Radiatorerna från Altech finns i typerna D11, 21, 22 och 33 i höjder från 300 mm – 900 mm och i längder från 400 mm – 3000 mm.

Sortimentet omfattar sido- och bottenkopplad radiator med cc avstånd på 40 mm och M22x1,5 gänga. Radiatorn är försedd med en insatsventil med M28x1,5 gänga för termostat. Radiatorerna levereras i vit RAL 9016.

Hela utbudet av radiatorer med integrerat koppel från Altech finns på lager för omgående leverans hos Dahl, vs-specialisten med drygt åttio butiker runt om i landet och ett stort centrallager för direktleverans.

.- Radiatorer med integrerat koppel kompletterar vårt redan stora utbud av radiatorer och installationsmaterial. Det är en smidig lösning för våra kunder, lätt att montera och ansluta till det vattenburna värmesystemet, säger Ioannis Tzelepis, marknadschef för Altech i Sverige.